CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

În ajunul Zilei lucrătorului din construcții, la Chișinău a fost dat în exploatare un nou bloc locativ

11.08.2017

IMG_9675

Astăzi, în ajunul Zilei lucrătorului din construcții care este marcată la 13 august, în sectorul Buiucani (str. Ion Creangă, 61) al mun. Chișinău, s-a desfășurat ceremonia solemnă de inaugurare a unui locativ de care vor beneficia 165 de familii.

Cu acest prilej, conducerea Federației Sindicatelor din Construcții și Industria Materialelor de Construcții ”SINDICONS” a înmânat companiei care a construit blocul diplome de excelență și mențiuni.

La ceremonia solemnă a participat Nistor Grozavu, Viceprimar al mun. Chișinău, conducerea companiei de construcții “RECONSCIVIL” SRL, proprietarii apartamentelor, artiști autohtoni.

“Cea mai mare bucurie pe care o poate avea un constructor este momentul când vede rodul muncii sale, realizat la nivel calitativ și apreciat de persoanele care achiziționează apartamente. În ajunul sărbătorii profesionale a constructorilor, oferim companiei “RECONSCIVIL” SRL Diplomă de excelență pentru succese remarcabile în implementarea Proiectului din cadrul parteneriatului social “Evaluarea și certificarea competențelor profesionale pentru meseria de tencuitor””, a declarat Victor Talmaci, președinte al Federației ”SINDICONS”.

La rândul său, Valeriu Suhrai, directorul companiei “RECONSCIVIL” SRL, a menționat relațiile bune pe care le are compania cu Federația ”SINDICONS” de mai mulți ani.

“Anterior am activat în cadrul organizațiilor sindicale și știu cât este de importantă susținerea și motivarea salariaților. De comun cu reprezentanții sindicatelor găsim soluții pentru a oferi angajaților tot ceea ce este necesar – condiții sigure de muncă, nivel de salarizare, asistență socială, respectarea normativelor în construcții”, a subliniat Valeriu Suhrai.

În context, Nistor Grozavu, Viceprimar al mun. Chișinău, a venit cu un mesaj de felicitare adresat celor care activează în ramura construcțiilor și a menționat că au fost deblocate autorizațiile pentru construcții care au fost înghețate timp de trei luni.

Potrivit datelor oficiale, în ramura construcțiilor activează peste 35 de mii de moldoveni.

Departamentul mass-media și relații internaționaleDacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova