CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Împreună vrem să fim, binele să-l făurim!

30.04.2020

Stimați colegi de breaslă,
Pentru noi 1 Mai nu e doar o zi în calendar.
1 Mai e atunci când trebuie să fim mai uniți, mai solidari, mai instruiți, mai curajoși, mai frați, mai puternici, mai harnici, mai bogați, mai înțelepți și chiar mai buni, în interesul întregii noastre Uniuni.
Vă felicit cordial cu prilejul Zilei Internaționale a Muncii și faimosul îndemn sindicalist: „Împreună vrem să fim, binele să-l făurim!”.
Fiecare dintre noi ne-am dorit ca anul acesta să fie unul mai deosebit, cu mai multe realizări pe plan profesional, să contribuim, prin acțiunile noastre, la dezvoltarea și consolidarea dialogului social. Să fim mai în siguranță, mai protejați și mai puțin afectați de boli profesionale la locul de muncă. Dar iată că, pe neprins de veste, întreaga omenire a căzut pradă unei pandemii ucigătoare de vieți omenești.
În această situație, chiar dacă am fost nevoiți să stăm în casă, noi suntem alături de dumneavoastră pentru a comunica cât se poate de eficient, ca împreună, să ne învățăm a ne conforma regulilor stricte impuse de autorități și de specialiști în domeniul sănătății.
Suntem cu încredere că vom rezista tuturor greutăților care se vor abate peste noi în rezultatul acestei pandemii și după ce vom reveni la starea normală, vom fi capabili să asigurăm, împreună cu partenerii noștri, o continuitate a acelor inițiative care conduc la dezvoltarea economiei și creșterii bunăstării oamenilor.
Vizionând aceste imagini în care vă veți regăsi, vă veți aminti de clipele mai vrednice și interesante din activitatea noastră sindicală. Amintindu-ne de trecut, privim cu încredere în viitor.

Cu respect și sinceritate,

Victor Talmaci
Președintele Federației „SINDICONS”Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova