CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Ghenadie Donos, ales cu majoritate de voturi, drept nou președinte al Federației Sindicale a Educației și Științei

15.03.2018

IMG_0444

Federația Sindicală a Educației și Științei (FSEȘ) are un nou președinte în locul lui Dumitru Ivanov, care și-a dat recent demisia. Miercuri, 14 martie, întruniți într-o ședință, membrii Consiliului General al FSEȘ au examinat mai multe chestiuni organizatorice ce se referă la activitatea centrului sindical național-ramural și alegerea noului președinte.

Participanții la ședință au luat act de informație ce se referă la demisia lui Dumitru Ivanov. În urma unui vot secret, au ales noul președinte al Federației. Astfel, cu majoritatea de voturi, noul președinte al FSEȘ a fost ales Ghenadie Donos.

Ghenadie Donos (a.n., 04.05.1966), în perioada 2007-2017 a fost șef al Direcției Învățământ a Consiliului Raional Soroca, iar în perioada 1997-2007 a fost președinte al Consiliului Raional/Județean Soroca al Sindicatului Educației și Științei. Anterior a activat în calitate de profesor de istorie și drept.

Departamentul mass-media și relații internaționale al CNSMDacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova