CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Federația ”SINDICONS” militează pentru dezvoltarea unui proces eficient de negocieri în relațiile de muncă

13.10.2014

sindicons_1

În perioada 10-12 octombrie curent, Federația Sindicatelor din Construcții și Industria Materialelor de Construcții ”SINDICONS” a organizat în or. Vadul lui Vodă un seminar de instruire a activului sindical în domeniul procesului de negociere.

Participanţii la seminar au fost familiarizați cu rolul negocierilor și cu diverse tipuri și tehnici de negocieri, în vederea asigurării unor condiții decente de muncă pentru salariați.

sindicons_2

Victor Talmaci, președintele Federaţiei “SINDICONS” a subliniat importanța procesului de negocieri și a contractului colectiv de muncă și a informat participanții despre principiile desfășurării unor negocieri de succes.

sindicons_3

Cei prezenți, au lucrat în grup și au mai studiat practicile internaționale în materie de negocieri, dar și rolul limbajului non-verbal în acest domeniu.

Seminarul a fost organizat în cadrul proiectului ”Modernizarea şi dezvoltarea metodelor de activitate a Federaţiei „SINDICONS”, cu suportul financiar al Federației Internaționale a Lucrătorilor din Construcții și Industria Lemnului (BWI).

Departamentul Informațional al CNSM

Foto de Nicu Bînzari