CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Federația Sindicatelor din Comunicații din Moldova a dat start campaniei de dare de seamă și alegeri

11.07.2017

IMG_0825

În anul 2017 expiră  mandatul organelor de conducere în mai multe organizații sindicale primare, membre ale Federației Sindicatelor din Comunicații din Moldova (FSCM). Astfel, în ultima perioadă au fost desfășurate adunări de dare de seamă și alegeri în cadrul organizațiilor sindicale primare de la SA ”Moldtelecom” din Anenii Noi, Căușeni, Călărași, Cantemir, Cimișlia, Hîncești și Taraclia.

Președinții comitetelor sindicale și ai comisiilor de cenzori prezintă rapoartele de activitate pentru perioada 2012-2017, după care, delegații prezenți își aleg organele de conducere pentru următorul mandat.

Ion Pîrgaru, președintele FSCM, împreună cu echipa sa, participă la toate adunările  desfășurate în teritoriu, acordând ajutor practic activiștilor sindicali și răspunzând la toate întrebările adresate de către delegați.

În conformitate cu Statutul și Regulamentul Federației cu privire la organizația sindicală din întreprindere, președinții comitetelor sindicale și membrii acestora, precum și membrii comisiei de revizie, sunt aleși în funcție pentru o perioada de 5 ani.

Federația Sindicatelor din Comunicații din MoldovaDacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova