CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Federaţia Sindicatelor din Comunicaţii a organizat cea de-a XVII ediţie a Spartachiadei salariaţilor din organizaţiile membre

15.05.2018

IMG_3226

În scopul promovării unui mod sănătos de viaţă în colectivele de muncă, propagării sportului drept mijloc de fortificare a sănătăţii şi profilaxie a morbidităţii şi pentru a atrage cît mai mulţi membri ai sindicatului în activităţile cultural-sportive, Federaţia Sindicatelor din Comunicaţii, în comun cu organizaţiile membre, au organizat cea de-a XVII-a ediţie a Spartachiadei din ramură.

Sărbătoarea sportivă s-a desfăşurat în perioada 12-13 mai curent, în cadrul bazei de odihnă “Camping” din localitatea Vadul lui Vodă. La eveniment au participat peste 350 de sportivi.

La deschiderea oficială a competiţiilor sportive cu cuvânt de felicitare au fost prezenţi, preşedintele Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova (CNSM), Oleg Budza, Andrei Gavrisi, directorul Î.P.”Serviciul Național de Management al Frecvenței Radio și Securității Cibernetice”, Serghei Cazacu, director Departamentul  Tehnic S.A. ”Moldtelecom”, Nicolae Pîslari, șef SEI Bălți SA ”Moldtelecm”, Larisa Castraveț, șef secția vânzări, analize și prognoze economice Î.S. ”Radiocomunicații”,  Margareta Streistian, președintele Federației Sindicatelor din Industria Chimică și resurse Energetice, Tatiana Marian, șef Departamentul mass-media și relații internaționale CNSM şi preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Comunicaţii, Ion Pîrgaru. În calitate de oaspeţi de onoare au mai fost prezenţi Mihai Hîncu, vicepreședinte al CNSM, Rodion Stamati, director Dezvoltare SRL ”Moldpresa Grup”, Anatolie Bugai, director CP Drochia, Valeriu Fridjoi, director CP Căușeni, Alexandru Șchiopu, director CP Hîncești.

În cadrul competițiilor sportive, 17 echipe au concurat la probele volei, mini fotbal, tenis de masă, şah şi joc de dame. Pe întreaga durată a competiţiilor sportive, echipele au fost susţinute de către preşedinţii comitetelor sindicale, o parte ca sepectatori, altă parte ca participanţi la disputele de pe terenurile sportive.

În urma evaluării prestației sportivilor de către un colegiu profesionist de arbitri, au fost desemnați următorii învingători:

  • Proba volei femei:

Locul I  – SRL”Moldpresa” Grup,

Locul I – SA ”Moldtelecom” – 1,

Locul II – SA ”Moldtelecom” – 2,

Locul II – Strășeni SA ”Moldtelecom”.

  • Minifotbal:

Locul I  –SA ”Moldtelecom”- 1,

Locul II – SRL  ”Moldpresa Grup”,

Locul III – ÎCS ”Ericsson Telecommunications”.

  • Proba tenis de masă:

Locul I – SA ”Moldtelecom” – 2,

Locul II – SA ”Moldtelecom” – 1,

Locul III – ÎS ”Radiocomunicații”.

  • Proba şah:

Locul I – SA ”Moldtelecom”,

Locul II – ÎM ”Orange Moldova”,

Locul III – Comrat SA ”Moldtelecom”.

  • Proba joc de dame:

Locul I – SA ”Moldtelecom”,

Locul II – ÎS ”Radiocomunicații”,

Locul III – Comrat SA ”Moldtelecom”.

Federaţia Sindicatelor din Comunicaţii aduce mulţumiri tuturor administratorilor şi preşedinţilor comitetelor sindicale pentru susţinerea şi aportul adus la desfăşurarea activităţilor sportive organizate.

Echipele plasate pe primele trei locuri au fost menționate cu diplome, cupe, medalii şi premii băneşti. Pentru cea mai bună prezentare, au fost menționate echipele Căușeni SA ”Moldtelecom” și Centrul de Poștă Căușeni.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova