CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Federația „SINDASP” a lansat campania “Salariații spun DA Sindicatului”

15.03.2019

IMG_0046

Membrii Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica Moldova „SINDASP” s-au întrunit astăzi, 15 martie, în cadrul unei ședințe, pentru a discuta despre mai multe activități organizate de centrul sindical național-ramural.

Astfel, sindicaliștii au lansat campania cu genericul “Salariații spun DA Sindicatului” și au aprobat planul de activitate al Consiliului de Femei al Federației „SINDASP” pentru anul 2019 . Totodată, au fost efectuate totalurile concursului de creație a copiilor membrilor de sindicat “Iată așa-i copilăria”.

Potrivit lui Vlad Canțîr, președintele Federației „SINDASP”, scopul campaniei “Salariații spun DA Sindicatului” este de a spori gradul de informare a salariaților pentru a cunoaște care le sunt drepturile, cum să le apere, care este rolul sindicatelor și ce suport pot să le ofere. Campania se va desfășura pe parcursul acestui an în diverse raioane ale țării. Beneficiarii vor primi materiale informative și promoționale de unde vor afla detalii despre activitatea mișcării sindicale.

“Calitatea de membru de sindicat nu înseamnă doar drepturi ci și responsabilități. Un om informat este un om puternic. Ne dorim ca salariații să înțeleagă mai bine ce înseamnă să fii membru de sindicat, iar în cadrul campaniei vom promova valorile sindicaliste și dialogul social”, a precizat liderul sindical.

Federația „SINDASP” întrunește asociații sindicale, teritoriale și ramurale ale salariaților din organele de stat, autorități ale administrației publice centrale și locale, instituții de stat care prestează servicii publice, pe lângă autoritățile publice centrale și locale, organizații sindicale ale salariaților și studenților din instituții de învățământ de profil, alte organizații, instituții și structuri.

Departamentul mass-media și relații internaționale al CNSMDacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova