CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Emisiunea “Dialog Social” din 9 iulie 2019

10.07.2019

În această ediție a emisiunii ,,Dialog Social”  vedem cum s-a desfășurat vizita unui grup de tineri sindicaliști la o fabrică de produse cosmetice din țară. Ei au mers să analizeze în ce mod organizația sindicală de acolo negociază cu angajatorul prevederile Contractului Colectiv de Muncă, ce conține acest document important dar și care sunt beneficiile obținute pentru membrii de sindicat.

Tot în această emisiune, urmărim acțiunile Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova cu privire la susținerea copiilor defavorizați de la Centrul de plasament „Brândușa”. În plină vară, grație CNSM, aceștia s-au bucurat de o vizită la Gradina Zoologică dar au mers în excursie și la Aeroportul Internațional Chișinău. Cum a fost, vedem la ,,Dialog Social”.

Ediția curentă pune accent și pe problemele reprezentanților CNSM în teritoriu în activitățile pe care le întreprind pentru protecția drepturilor salariaților.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova