CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Emisiunea “Dialog Social” din 4 iunie 2019

05.06.2019

În această ediție a emisiunii ,,Dialog Social” vorbim despre activitățile CNSM organizate cu ocazia Zilei Sindicalistului, celebrată la data de 7 iunie. În acest context, urmărim cum s-a desfășurat campania CNSM ”Contractul colectiv de muncă–garanția drepturilor tale”, ajunsă la Bălți.

Totodată, discutăm despre angajații din ramura culturii, cei care sunt nemulțumiți de rezultatele implementării noii legi a salarizării. Ce spun cei de la Ministerul Finanțelor dar și cei de la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, aflăm la ,,Dialog Social”.

Vedem în aceeași ediție cum funcționarii publici s-au întrecut la probe sportive în cadrul Spartachiadei ramurale dar urmărim și cele mai importante momente de la Forumul Comisiei de Tineret a Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova