CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Emisiunea “Dialog Social” din 21 mai 2019

22.05.2019

În această ediție a emisiunii ,,Dialog Social” îi avem în vizor pe angajații muzeelor. Echipa noastră a mers la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală pentru a vedea cum se lucrează în acest colectiv.

Totodată discutăm despre sănătatea salariaților care rămâne o prioritate pentru mișcarea sindicală, în contextul în care stațiunea balneoclimaterica „CODRU” din Călărași a ajuns la 60 de ani de activitate. La ce nivel se oferă serviciile medicale astăzi, în cadrul instituției unde vin anual mii de oameni să se trateze, vedem la ,,Dialog Social”.

Discutăm și despre familie, tematică abordată la un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Familiei. Care sunt necesitățile ei aici în Republica Moldova, cum pot factorii de decizie să influențeze spre bine existența acestor grupuri sociale și ce presupune o familie care știe să găsească un echilibru dintre viața profesională și cea personală, vedem în cadrul emisiunii.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova