CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Emisiunea “Dialog Social” din 16 iulie 2019

17.07.2019

În această ediție a emisiunii ,,Dialog Social” discutăm despre muncile agricole pe timp de vară și modul în care își desfășoară activitatea angajații din acest domeniu. Echipa noastră a reușit să ajungă în două localități din Moldova – satul Batîr din Taraclia și satul Copceac din Ștefan Vodă, pentru a vedea în ce condiții se lucrează în perioada estivală, dacă muncitorii au echipamentele necesare și sunt asigurați cu maximă securitate și sănătate la locul de muncă.

Tot astăzi vorbim și despre importanța contractului individual de muncă și contractului colectiv de muncă, promovată în rândul activului sindical din raionul Soroca dar punem în discuție și drepturile angajaților în perioada concediului de odihnă anual.

În aceeași ediție vedem în ce măsură Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova susține inventatorii și raționalizatorii din Republica Moldova.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova