CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Emisiunea “Dialog Social” din 11 iunie 2019

12.06.2019

În această ediție a emisiunii ,,Dialog Social” aflăm cum a fost celebrată Ziua Sindicalistului în țara noastră. Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova a organizat un șir de evenimente în localitățile Moldovei dar și la Casa Sindicatelor. Subiectele abordate au fost legate de activitatea mișcării sindicale, provocările social-economice cu care se confruntă salariații la etapa actuală, dar și acțiunile concrete ce urmează a fi întreprinse pentru a crește nivelul de trai în RM.

În aceeași ediție, urmărim cum s-a desfășurat concursul ,,Cel mai bun sindicalist al anului de studii 2018-2019” în raionul Orhei și care este misiunea acestui eveniment.

Totodată, îi vedem și pe cei 22 de tineri sindicaliști care au primit certificate de absolvire a cursului ”Formare de formatori”, inițiat de CNSM.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md