CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Emisiunea “Dialog Social” din 08.10.2019

09.10.2019

În această ediție a emisiunii ,,Dialog Social” vedem cum a fost celebrată Ziua Internațională a Muncii Decente, dată importantă pentru sindicatele naționale care își concentrează atenția și efortul, împreună cu partenerii sociali, spre a contribui la creșterea nivelului de trai al populației din țara noastră.

În acest an, actiunile inițiate de Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova s-au desfășurat sub genericul ,,Investiții în serviciile de îngrijire”. CNSM susține că prin creșterea investițiilor pe acest segment se vor îmbunătăți condițiile de muncă ale angajaților din Moldova.

Tot în această ediție urmărim cum s-a desfășurat cea de-a 8-a ediție a Forumului Comisiei de Tineret a Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova dar și Campania Națională de Informare ,,Avocatul Sindicatelor” care a ajuns în orașul Soroca.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova