CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Emisiunea “Dialog Social” 30.07.2019

31.07.2019

În această ediție a emisiunii ,,Dialog Social” vorbim despre meseria de cusătoreasă care rămâne și în continuare una dintre cele mai solicitate pe piata muncii din RM. Echipa emisiunii a mers la o fabrică de textile din țară pentru vedea care sunt condițiile de muncă, în ce măsură sunt motivați din punct de vedere finaciar angajații și ce include pachetul de beneficii pentru cei care aleg să lucreze într-o întreprindere cu peste 600 de salariați.

Tot astăzi mergem și la o întreprindere agricolă din Cimișlia pentru a urmări cum este asigurată securitatea și sănătatea în muncă ale angajaților și dacă aceștia au echipament necesar care să nu le puna sănătatea în pericol.

În aceeași ediție vedem de ce Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova insistă pe acordarea tichetelor de masă pentru salariați.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova