NATIONAL TRADE UNION CONFEDERATION OF MOLDOVA

Documents

Regulatory actsRegulatory acts
Legislative and normative actsLegislative and normative acts
RecommendationsRecommendations
GuidesGuides
StatisticsStatistics
NewslettersNewsletters
StatementsStatements
Occupational safety and healthOccupational safety and health
ReportsReports

All Documents

Icon
Hotărâre Nr. 589 din 12.05.2016 privind Cerinţele minime de securitate şi sănătate în muncă referitoare la expunerea lucrătorilor la riscuri generate de vibraţiile mecanice
Icon
Hotărîrea Guvernului nr. 1223 din 09.11.2004 privind aprobarea Nomenclatorului profesiilor şi funcţiilor cu condiţii de muncă vătămătoare, activitatea cărora acordă dreptul la concediu de odihnă anual suplimentar plătit şi durata zilei de muncă redusă a personalului medico-sanitar
Icon
Clasificatorul ocupaţiilor din Republica Moldova (CORM 006-14) aprobat prin Ordinul nr. 22 din 03.03.2014 al Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei
Icon
Hotărîrea Guvernului nr. 1025 din 07.09.2016 pentru aprobarea regulamentului sanitar privind supravegherea sănătăţii persoanelor expuse acţiunii factorilor profesionali de risc
Icon
Hotărîrea Guvernului nr. 589 din 12.05.2016 privind Cerinţele minime de securitate şi sănătate în muncă referitoare la expunerea lucrătorilor la riscuri generate de vibraţiile mecanice
Icon
Hotărîrea Guvernului nr. 584 din 12.05.2016 privind Cerinţele minime de securitate şi sănătate în muncă pentru manipularea manuală a încărcăturilor care prezintă riscuri pentru lucrători, în special de producere a unor afecţiuni dorsolombare
Icon
Hotărîrea Guvernului nr. 541 din 07.07.2014 cu privire la aprobarea Nomenclatorului lucrărilor cu condiţii de muncă grele, vătămătoare şi/sau periculoase la care este interzisă aplicarea muncii persoanelor în vîrstă de pînă la 18 ani şi a Normelor de solicitare maximă admise pentru persoanele în vîrstă de pînă la 18 ani la ridicarea şi transportarea manuală a greutăţilor
Icon
Hotărîrea Guvernului nr. 362 din 27.05.2014 cu privire la aprobarea Cerinţelor minime privind protecţia lucrătorilor împotriva riscurilor pentru sănătatea şi securitatea lor generate sau care pot fi generate de expunerea la zgomot, în special împotriva riscurilor pentru auz
Icon
Hotărîrea Guvernului nr. 918 din 18.11.2013 privind cerinţele minime pentru semnalizarea de securitate şi sănătate la locul de muncă
Icon
Hotărîrea Guvernului nr. 244 din 08.04.2013 privind aprobarea Cerinţelor minime pentru protecţia lucrătorilor împotriva riscurilor legate de expunerea la azbest la locul de muncă

If you have suggestions, recommendations that relates to the activity of the portal, please contact us by phone (022) 266 590 or send us a message by e-mail: press@cnsm.md