CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Documente

Acte regulatoriiActe regulatorii
Acte legislative şi normativeActe legislative şi normative
RecomandăriRecomandări
ManualeManuale
StatisticiStatistici
Buletine informativeBuletine informative
DeclarațiiDeclarații
Sănătatea și Securitatea MunciiSănătatea și Securitatea Muncii
RapoarteRapoarte

Toate Documentele

Codul muncii al Republicii Moldova
Icon
Studiu: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCĂ: valoare și plus valoare pentru lucrători, angajatori şi economie
Icon
Studiu: MODELUL SOCIAL EUROPEAN ȘI SISTEMUL SOCIAL NAȚIONAL: provocări ce însoțesc racordarea activității sindicatelor din Moldova la rigorile UE
Icon
Hotărâre Nr. 589 din 12.05.2016 privind Cerinţele minime de securitate şi sănătate în muncă referitoare la expunerea lucrătorilor la riscuri generate de vibraţiile mecanice
Icon
Hotărîrea Guvernului nr. 1223 din 09.11.2004 privind aprobarea Nomenclatorului profesiilor şi funcţiilor cu condiţii de muncă vătămătoare, activitatea cărora acordă dreptul la concediu de odihnă anual suplimentar plătit şi durata zilei de muncă redusă a personalului medico-sanitar
Icon
Clasificatorul ocupaţiilor din Republica Moldova (CORM 006-14) aprobat prin Ordinul nr. 22 din 03.03.2014 al Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei
Icon
Hotărîrea Guvernului nr. 1025 din 07.09.2016 pentru aprobarea regulamentului sanitar privind supravegherea sănătăţii persoanelor expuse acţiunii factorilor profesionali de risc
Icon
Hotărîrea Guvernului nr. 589 din 12.05.2016 privind Cerinţele minime de securitate şi sănătate în muncă referitoare la expunerea lucrătorilor la riscuri generate de vibraţiile mecanice
Icon
Hotărîrea Guvernului nr. 584 din 12.05.2016 privind Cerinţele minime de securitate şi sănătate în muncă pentru manipularea manuală a încărcăturilor care prezintă riscuri pentru lucrători, în special de producere a unor afecţiuni dorsolombare
Icon
Hotărîrea Guvernului nr. 541 din 07.07.2014 cu privire la aprobarea Nomenclatorului lucrărilor cu condiţii de muncă grele, vătămătoare şi/sau periculoase la care este interzisă aplicarea muncii persoanelor în vîrstă de pînă la 18 ani şi a Normelor de solicitare maximă admise pentru persoanele în vîrstă de pînă la 18 ani la ridicarea şi transportarea manuală a greutăţilor

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md