CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Conducerea FSCM este preocupată de condițiile de muncă de la SRL ”Terra Facillity”

12.01.2018

IMG_2378

Joi, 11 ianuarie 2018, conducerea Federației Sindicatelor din Comunicații din Moldova (FSCM) s-a întâlnit cu salariații, membri de sindicat, din cadrul SRL ”Terra Facillity”, întreprindere care prestează servicii de curățenie. Subiectul discuțiilor a fost îndeplinirea prevederilor Contractului Colectiv de Muncă în perioada anului 2017.

Președintele FSCM, Ion Pîrgaru, a informat membrii de sindicat despre activitatea FSCM în comun cu comitetul sindical al SRL ”Terra Facillity”, menționând că obiectivul de bază este și va rămâne protejarea drepturilor și intereselor social-economice și de muncă ale membrilor de sindicat, precum și motivarea apartenenței la sindicat.

La rândul lor, membrii de sindicat au comunicat despre mai multe probleme cu care se confruntă la locul de muncă: salarizarea și normarea muncii; reglementarea timpului de muncă; acordarea concediilor anuale de odihnă și alte subiecte.

Liderul sindical a promis că FSCM va examina și va analiza toate revendicările înaintate de membrii de sindicat și va propune administrației întreprinderii să găsească soluții pentru rezolvarea acestora în avantajul salariaților, astfel încât să fie respectate prevederile Codului Muncii al Republicii Moldova.Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova