CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

CNSM ANUNȚĂ CONCURS PENTRU EDIFICAREA UNUI MONUMENT

01.08.2019

IMG_8189

În scopul sensibilizării societății privind importanța respectării standardelor de muncă, dar și comemorării  celor care au decedat în rezultatul accidentelor la locul de muncă, Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM), prin hotărârea Comitetului Confederal al CNSM nr. 2-33.2. din 29 martie 2018, a decis edificarea unui monument dedicat victimelor accidentelor de muncă.

Monumentul în cauză se preconizează a fi unul de for public, categoria A- monument cu statut național de protecție, prezentând o operă plastică monumentală și edificat în scuarul din fața Casei Sindicatelor, str. 31 august 1989, 129, mun. Chișinău.

În context, CNSM anunță concursul pentru elaborarea unei schițe de proiect conceptuale însoțită de materiale explicative.

Concursul este organizat în scopul selectării celei mai reușite lucrări, care va reflecta întocmai domeniul vizat.

Doritorii de a participa la concurs vor prezenta, în termen de până la 30 octombrie 2019, întregul dosar pe adresa: Casa Sindicatelor, str. 31 august 1989, 129, mun. Chișinău.

Participații vor prezenta:

1. Planul de încadrare în teritoriu.
  2. Desfășuratele fațadelor.
  3. Macheta compoziției sculpturale.
  4. Notă explicativă și de argumentare.

Câștigătorii concursului vor fi remunerați cu o primă.

Pentru primul loc – 3000 lei;

Pentru locul doi – 2000 lei;

Pentru locul trei – 1000 lei.

Pentru întrebări, consultații, puteți să ne contactați la tel.: 022.266-517.

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md