CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Biroul executiv al FSCM s-a întrunit în ultima ședință din acest an

24.12.2019

IMG_6431

Membrii Biroului Executiv al Federației Sindicatelor din Comunicații din Republica Moldova (FSCM) s-au întrunit luni, 23 decembrie, în ședință, pentru a examina mai multe chestiuni ce țin de activitatea structurii sindicale.

Astfel, aceștia au aprobat planul de activitate pentru I trimestru al anului viitor și au decis asupra convocării ședinței a III-a în Plen a Consiliului FSCM, în cadrul căreia vor face totalurile activității desfășurate în 2019.

Totodată, membrii Biroului Executiv au aprobat Regulamentul de activitate al Comisiei de Femei a federației și componența nominală a acesteia, desemnând în calitate de nou președinte al structurii pe Violeta Harea, din cadrul Agenției Servicii Publice.

În cadrul aceleiași ședințe au fost făcute totalurile repartizării biletelor de tratament balneosanatorial în anul 2019 și a fost examinată informația cu privire la pregătirea întreprinderilor din ramură către sezonul rece, urmând să fie înaintate cerințe către administratori pentru a înlătura neajunsurile depistate.

Departamentul mass-media și relații internaționale

Dacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md