CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Biroul Executiv al Consiliului General al FSEȘ s-a întrunit în ultima ședință din actualul mandat

12.02.2020

IMG_7465 (1)

Membrii Biroului Executiv al Consiliului General al Federației Sindicale a Educației și Științei (FSEȘ) s-au întrunit miercuri, 12 februarie, în ședință ordinară, care este și ultima din actualul mandat. Aceștia au discutat un șir de chestiuni ce țin de activitatea sindicală desfășurată în anul 2019, examinând și unele proiecte de documente ale Congresului VII al FSEȘ, care se va desfășura la 5 martie curent.

Astfel, sindicaliștii au audiat o informație privind executarea bugetului sindical consolidat pentru 2019 și au aprobat proiectul bugetului pentru anul curent, au discutat despre executarea mijloacelor bugetului asigurărilor sociale de stat pentru tratamentul balneosanatorial în anul trecut și au examinat petițiile parvenite în adresa FSEȘ de la membrii de sindicat.

De asemenea, membrii Biroului Executiv au evaluat efectivul numeric al FSEȘ în anul 2019, care, conform statisticilor, constituie 103 mii membri de sindicat.

În același timp, sindicaliștii din educație au aprobat Planul educațional pentru primul semestru al anului curent și au trasat prioritățile strategice ale FSEȘ pentru anii 2020-2025, care urmează a fi supuse discuțiilor în cadrul Congresului VII al structurii.

Departamentul mass-media și relații internaționaleDacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova