CONFEDERAŢIA NAŢIONALĂ A SINDICATELOR DIN MOLDOVA

Baza de odihnă “Perlele Nistrului” a pregătit o ofertă estivală și este gata să primească oaspeți

24.07.2020

1

Amplasată într-o zonă de pădure, întinsă pe o suprafață de 4 ha, situată în orașul Vadul-lui-Voda, la o distanță de numai 18 km de Chișinău, în proximitatea râului Nistru, baza de odihnă „Perlele Nistrului” a pregătit o ofertă estivală pentru familiile care doresc să se odihnească în sânul naturii în perioada 1 august-15 septembrie 2020.

Ion Munteanu, director al bazei de odihnă “Perlele Nistrului” a spus că instituția întrunește toate condițiile pentru cazare, alimentare, agrement, în conformitate cu cerințele privind asigurarea măsurilor de prevenire și răspândire a infecției Covid-19.

“Avem toate documentele corespunzătoare pentru a organiza odihna oaspeților în condiții de singuranță. La sosire în cadrul bazei, vizitatorilor li se va măsura temperatura, procedură care va fi efectuată zilnic. Toate spațiile de cazare sunt asigurate cu dezinfectant și sunt întreținute în modul corespunzător. Tot personalul a fost instruit. Angajații bazei vor purta mănuși, măști și viziere. Vom asigura procesul de fluidizare al vizitatorilor, astfel încât să evităm aglomerări și să fie păstrată distanța socială. Copii obligatoriu trebuie să fie însoțiți de adulți. În cadrul bazei există punct medical și lucrează medicul de gardă”, a specificat Munteanu.

Oferta include următoarele:

Cazare în camere cu 2-3 paturi, cu grup sanitar propriu, duș, apă caldă.

Masă de 3 ori/zi.

Suplimentar, în mod gratuit, se oferă următoarele facilități:

  • Bazin pentru adulți
  • Bazin pentru copii
  • Terenuri de sport (fotbal, volei, baschet)
  • Mese de ping-pong
  • Salon de cinema
  • Bibliotecă
  • Sală modernă pentru organizarea zilnică a discotecii

Preț adult: 350 lei/zi

Preț copil: 220 lei/zi

Pentru înscrieri și detalii apelați la următoarele numere de telefon:

060-38-25-21

068-04-55-55

078-12-79-62

060-24-11-12

E-mail: perlelenistrului@gmail.com

Pagină web: www.perlelenistrului.com.md

Departamentul mass-media și relații internaționale al CNSMDacă aveţi propuneri, recomandări ce se referă la activitatea portalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (022) 266 590 sau să ne expediați un mesaj la adresa de e-mail: press@cnsm.md

Copyright © Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova